Ai Luph mai Father!!!


Ada yang berubah ma bokapq,(tenang aja bokapku gak jadi power rangers kok). tumben banged baik ma aku. kmaren waktu aku ikutan try out di UGM, aku dikasih uang jajan padahal biasanya cuma omong “be careful son”(hallah!!!! sok inggris) ato boso jowone “ngati-ati lee”. aku dah mikir palingan nanti titip makanan, ternyata GAK!!! Alhamdulillah dapet tambahan ongkos nih ha..ha…
truz tadi malem saat aku lagi maen komputer, bokapku omong
bokap : rip, nek arep ganti vista komputermu iso ra??
si ganteng (aku) : dereng saged pak, hadwerre rung kuat
bokap : trus arep ditambahi opo?
si ganteng : RAMe minimal 1 gb trus VGAne diupgrade, nek prosesore wis cukup kok.
bokap : yo wiss, sesuk tuku RAM yo, koyone neng JEC eneng pameran.

Cihuyyyyy, aku seneng bgd. jadi gak sabar buwat beli RAM baru.
ai luph mai FATHER

One thought on “Ai Luph mai Father!!!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s